• Gratis frakt vid köp över 799,-
  • Snabb leverans 2-4 vardagar
  • 14 dagars fri returpolicy

Om oss

Kära kund,


SUP n' SURF’s mål är att vara svenskarnas favoritpartner när det gäller vattensporter, oavsett om det är SUP-boarding, snorkling eller simning. Vi har många års erfarenhet av bland annat SUP -boarding, skimboarding och snorkling/dykning och ser i allmänhet vattensporter som ett område som har mycket att erbjuda den svenska befolkningen. I vår kundtjänst träffar du medarbetare som var och en har sitt expertområde där dem har lång erfarenhet både professionellt och privat. Så tveka inte att ringa eller skriva om du har en fråga, vi är redo att hjälpa och vägleda dig.

 

Med vår expertis och erfarenhet har vi en tydlig ståndpunkt om vad vi vill erbjuda våra kunder när det gäller kvalitet, säkerhet och pris. Vi kvalitetstestar en stor del av våra produkter i butiken, så vi får både direkt kunskap om funktionalitet, och inte minst kvaliteten på våra produkter så att vi bäst kan rådgiva dig. Detta återspeglas också i vårt sortiment, där du hittar några av marknadens bästa märken inom varje kategori, och även kommande märken som t.ex. Beach Kingz. Förutom den höga kvalitetsgraden, är vi också medvetna om våra kunders behov av att priset är "rätt". Därför sätter vi en dygd i att se till att våra priser är konkurrenskraftiga och bland de bästa på marknaden som alla har råd med. Skulle du ändå tycka att våra priser är högre än konkurrenternas, så är prismatchning en del av vår affärsmodell, så vi säkerställer att du får din produkt till marknadens bästa pris - Läs mer här under våra villkor.


Vi är i en snabb utveckling och utökar vårt sortiment med kvalitetsmärken nästan varje månad. Vi har ett innovativt tänkande och är inte rädda för att vara första drivkraft.

 

Vi ser fram emot att möta dina behov, så att du förhoppningsvis kan få några bra timmar i vattnet.

 

Med vänliga hälsningar

Team SUP n' SURF